آخرین اخبار
یادداشت اختصاصی «البرزخاتون»:

دجال کیست؟

دجال با استفاده از ابزار‌های مختلف به گونه‌ای سحرآمیز، تسخیر اذهان و اقناع قلوب را انجام می‌دهد.
اشتراک گذاری
10 آذر 1402
146 بازدید
کد مطلب : 4300

به گزارش گروه بانو چه خبر «البرزخاتون»؛ انسیه تنوره، مدرس دانشگاه در یادداشتی اختصاصی برای «البرزخاتون» نوشت: یکی از نشانه‌های ظهور، خروج دجال است.

دجال از دیدگاه مسیحیت به معنای دشمن خدا است که از ترکیب دو واژه (دج) به معنای دشمن و ضد (آل) به معنای خدا تشکیل شده است.

این واژه در فرهنگ مسیحیت به معنای ضد مسیح است که با آموزه‌‍‌های مسیحیت می‌جنگد.

از نگاه اسلام، دجال از (دجل) گرفته شده است یعنی دروغگوی حیله‌گر و کسی که باطل را حق نشان می‌دهد.

واژه دجال همچنین می‌تواند از مصدر «تدجیل» به معنای پوشاندن فلزی با طلا یا آب طلا کاری باشد و از این جهت که دجال حق را با فریب‌کاری و دروغ و نیرنگ می‌پوشاند و زشتی‌ها را به صورت زیبایی نشان می‌دهد‌، دجال گویند.

دجال ممکن است یا اشاره به جریان فکری، گروه و فرقه‌هایی باشد که با دروغ‌گویی مردم را به گمراهی می‌کشانند و یا اشاره به‌یه یک شخص حقیقی باشد.

در برخی روایات اسلامی در مورد ویژگی‌های دجال آمده است که فردی تک چشم است و با امکانات و ابزار‌هایی که در اختیار دارد، گروه گروه مردم را به زشتی، گمراهی و عدم پیروی از موعود سوق می‌دهد.

با توجه به روایات و گفتار‌اندیشمندان اسلامی در مورد دجال این‌گونه برمی‌آید که (دجال) نشان از تفکر مادگرایی است که بر جهان حاکم است و با نیرنگ و دروغ‌پردازی و ترویج ضد ارزش‌ها درصدد فریب مردم و تشویق آن‌ها به سمت فسادانگیزی، طغیان و خداستیزی است.

در مجموع می‌توان گفت که دجال یک مفهوم کلی است که بر مصادیق بی‌شماری دلالت می‌کند مثل واژه شیطان که می‌تواند بر مصداق اصلی نام شیطان صادق باشد و هم بر مصادیق فرعی خود همچون اصحاب و یارانش از انسان‌ها و جنیان صدق کند.

جلوه‌های آخر‌الزمانی دجال را می‌توان این‌گونه بیان کرد:

۱_ تسلط نظام مادی‌گرا یعنی هضم شدن در لذت‌ها و زیبایی‌های دنیا و دور شدن از معنویت مثل ثروت‌جویی، جاه‌طلبی و شهوت پرستی.

۲_ تسلط نظام حکام رسانه‌ای از جمله ماهواره، اینترنت، صنعت سینما و ترویج بی‌بندوباری از طریق موسیقی‌ها و فیلم‌های مستهجن و صنعت پورنوگرافی.

دجال با استفاده از ابزار‌های مختلف به گونه‌ای سحرآمیز، تسخیر اذهان و اقناع قلوب را انجام می‌دهد و به این واسطه آستانه مقاومت‌پذیری، قدرت تجزیه و تحلیل و پذیرش حق را در بین مردم پایین می‌آورد.

۳_ فراگیری طاغوت‌های سیاسی، ناتوانی فرهنگی و عرفان‌های نوظهور که خود شامل ابرقدرت‌های شیطانی، لاوی‌های صهیونیستی و فرقه‌های فراماسونری و کابالا می‌شود.

الهه ملاحسینی _ البرزخاتون

انتهای خبر/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *