طرز تهیه خورشت هویج تبریز
گروه بانو چه خبر«البرز خاتون»؛ خورشت هویج یکی از خورشهای خوشمزه شهر تبریز است. طرز تهیه خورشت هویج بسیار ساده است و شما میتوانید با هر اصالتی و در هر شهری این خورشت خوشمزه را طبخ و تست کنید.
مواد لازم خورشت هویج:
هویج: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
گوشت خورشی: ۲۰۰ گرم
رب: به میزان لازم
نمک وفلفل و ادویه کاری: به میزان لازم
آلو خورشی: به دلخواه
زعفران دم کرده: ۵ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق چای خوری (در صورت نیاز)
روغن یا کره: به میزان لازم
طرز تهیه خورشت هویج:
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و بشوئید.
داخل تابه مناسب پیاز را خلالی یا نگینی خورد کنید و با کمی کره یا روغن تفت دهید.
هویج را پوست بگیرید و خلالی یک دست خورد کنید.
پیازها که کمی طلائی شد هویج را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا هویجها کمی نرم شود.
سپس گوشت خورشتی را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
ادویهها را اضافه کنید و مخلوط کنید.
کمی رب به مواد بزنید و تفت دهید.
مقداری آب جوش به غذا اضافه کنید و درب آن را ببندید تا جا بیوفتد.
حدود یک ساعت بعد به دلخواه میتوانید به آن کمی آلو اضافه کنید.
کمی از خورشت تست کنید اگر کم شیرین بود میتوانید شکر به آن اضافه کنید.
در انتها قبل از سرو زعفران را به خورشت اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا عطر زعفران نپرد.
منبع: عصرایران
انتهای خبر/
دیدگاهتان را بنویسید