طرز تهیه کیتو مرغ یا کتلت ایتالیایی
کیتو مرغ یا کتلت مرغ ایتالیایی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیا می باشد که با ذائقه ایرانی ها بسیار سازگار می باشد.
اشتراک گذاری
05 آذر 1402
67 بازدید
کد مطلب : 3856
گروه بانو چه خبر«البرز خاتون»؛ کتلت یا کیتو مرغ یک غذای خوشمزه ایتالیایی است که شباهت زیادی به کتلت مرغ دارد و برای طعم لذیذ تر آن همراه با پنیر موزارلا و سبزیجات مختلف تهیه میشود. برای پخت یک غذای متنوع برای نهار یا شام، میتوانید این کتلت ایتالیایی را با دستور تهیه بخش آموزش آشپزی ، آماده کنید.
مواد لازم تهیه کتلت ایتالیایی ، کیتو مرغ
مواد لازم | مقدار |
سینه مرغ | ۷۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پنیر موزارلا | ۱ پیمانه |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
ریحان و جعفری خرد شده | از هر کدام ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز چه خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
پودر سوخاری | ۲ قاشق غذاخوری |
دستور پخت کیتو مرغ یا کتلت ایتالیایی
- ابتدا استخوان های سینه مرغ را جدا کنید و به صورت مکعب های ریز خرد کنید.
- سپس داخل کاسه ای مناسب تخم مرغ ها را با سبزی ها مخلوط کنید و خوب هم بزنید.بعد به تخم مرغ ها ، پودر سیر، پودر سوخاری، پاپریکا و کمی نمک و فلفل اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
- حالا مرغ های خرد شده را هم در آخر اضافه کنید و خوب به مواد آغشته کنید. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.
- در این مرحله پس از مزه دار شدن مرغ ها ،تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا گرم شود. سپس مایه را کف تابه بریزید و روی آن را کاملا صاف کنید. وقتی یک طرف کیتو سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود.
- نوبت آن رسیده تا کیتوهای سرخ شده را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافش گرفته شود. کیتوی مرغ را در کنار سس مارینارا سرو کنید.
- در تهیه کیتو مرغ میتوانید سبزیجات را به دلخواه تغییر دهید و پنیر را به دلخواه حذف کنید.
مواد لازم برای سس مارینارا کتلت ایتالیایی
مواد لازم | مقدار |
گوجه فرنگی | ۸ عدد |
سیر | ۴ حبه |
پیاز | ۱ عدد |
آویشن | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
ریحان خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۴ قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۲ قاشق سوپ خوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
دستور تهیه سس مارینارا
- برای تهیه این سس، ابتدا گوجه فرنگی ها را بعد از شستن پوست بگیرید و بعد با رنده ریز رنده کنید و یا میتوانید داخل دستگله غذاساز یا مخلوط کن به شکل پوره در بیاورید.
- پیاز و سیرها را هم بعد از پوست کندن با رنده ریز رنده کنید.
- حالا تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن زیتون یا کره داخل آن بریزید تا داغ شوند. بعد پیازها را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم و سبک شود. سپس سیر را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
- در این مرحله از تهیه سس، با وجود سیر و پیاز داخل تابه، وسط آن را باز کنید و رب گوجه فرنگی را وسط تابه بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ باز کند.
- بعدگوجه فرنگی های پوره شده را اضافه کنید و به همراه آویشن، نمک و فلفل تفت دهید. وقتی آب گوجه فرنگی بخار شد و سس به غلظت دلخواه رسید.
- آب لیمو را اضافه کنید و در آخر جعفری و ریحان خرد شده را نیز بیفزایید و مداوم مواد را تفت دهید تا سس به قوام دلخواه برسد.
منبع: نمناک
انتهای خبر/
دیدگاهتان را بنویسید